Stötta!

Räcker inte tiden till, eller känner du att en stöttepelare hade gjort allt mycket lättare? 

Utan rätt kunskap kommer en organisation inte framåt. Ibland kan det vara svårt att veta hur ett eller flera projekt ska tas vidare, eller hur din organisation kan komma loss efter att ni kört fast. Att driva en ideell organisation är en stor uppgift.

Kanske är du ny i rollen, eller så har du många års erfarenhet bakom dig men behöver stöd för att komma i rätt riktning?

Vi stöttar dina projekt

Ofta kan det gynna att ha någon att vända sig till för att komma steget längre och hantera motgångar. Vi stöttar projektledare, ordförande och förtroendevalda i sin utveckling och ser till att deras idé går i rätt riktning. 

Oavsett din bakgrund erbjuder vi professionell rådgivning. Att få stöd från oss innebär att du får tillgång till vår ständigt växande branschkännedom och ett brett spektrum av kompetens. Detta är nyckeln till en framgångsrik ideell organisation. 

Vårt fokus ligger på:

  • Coaching
  • Skräddarsydd stöttning 
  • Stöd i grupprocesser och projekt
  • Utbildande insatser

Coaching med dina behov i fokus

Med hjälp av Tredje Sektorn får du stöd i hur din organisation kan komma vidare med projekt och uppnå sin fulla potential. Vi ger dig skräddarsydd coaching som passar just dina behov. Varje organisation eller förbund behöver olika stöd. Vi lägger därför stor vikt vid att sätta oss in i just din unika situation och utarbeta en strategi som framgångsrikt tar dig till dina mål.

Skräddarsydd plan som möter dina behov

Ofta sätter vi upp en plan tillsammans med dig som kund och erbjuder exempelvis ett antal timmars coaching varje vecka. Detta säkerhetsställer att ditt projekt följer en optimal utvecklingslinje – och att åtgärder vidtas om du skulle halka efter. 

Vi utbildar dig och din organisation

Våra utbildande insatser ger dig fräsch och relevant information om hur projektledning fungerar. Vi ger dig insikt och uppbackning i vad som är viktigt för just ditt koncept, så att din organisation når sina framtidsmål. Tredje Sektorn ger dig de svar du behöver i arbetet – så att du kan vara säker på att du kommer vidare. 

Tillsammans hittar vi nya möjligheter och lösningar!

Nyfiken? Kontakta oss redan idag!

Vill du veta mer om hur Tredje Sektorn kan stötta dig? Hör av dig till oss nu för att få veta mer. Vi svarar på dina frågor och berättar mer om hur vi kan komma igång med coachning och stöttning!