Om oss

Tredje Sektorn förstår utmaningarna som följer med att driva en ideell organisation. Vi vet att det tar engagemang och kraft från många olika personer, och att tiden ofta inte räcker till.

Som en utomstående part kan vi erbjuda den hjälp och det stöd ni behöver för att ta er organisation till nya höjder. Vi avlastar er så ni får tid att fokusera på det som verkligen är viktigt. 

Med våra tjänster hjälper vi er med allt som krävs för att starta, genomföra och slutföra projekt inom ideell sektor.

 

Vi som jobbar här

Matcha er organisation med rätt kompetens

Tredje Sektorn är ett team av erfarna och engagerade människor med olika kompetenser som vi ständigt utökar. Vi arbetar för att avlasta, komplettera och stötta ideella organisationer, och finns här för att vara en förstärkning och komplettering till er verksamhet.

Vi tror på att samarbeta för att komplettera och stärka våra kunders kansli och verksamheter. Vi anser att organisationer inte ska begränsas av antalet anställda eller resurser, och vi är här för att hjälpa till. Tillsammans kan vi möta sektorns största behov och skapa en bättre framtid för alla.

Vill du jobba eller praktisera hos oss?

Vill du rikta dig till den ideella sektorn och erbjuda dina tjänster och punktinsatser?

Arbetar du redan inom det idéburna, eller har du kunskaper och färdigheter som kan behövas inom sektorn? Vill du bli en del av ett nätverk som hjälper ideella organisationer att nå sin fulla potential? I så fall behöver vi dig.  

Kontakta oss för att göra en spontanansökan.