Om oss

Tredje Sektorn förstår utmaningarna som följer med att driva en ideell organisation. Vi vet att det tar engagemang och kraft från många olika personer, och att tiden ofta inte räcker till.

Som en utomstående part kan vi erbjuda den hjälp och det stöd ni behöver för att ta er organisation till nya höjder. Vi avlastar er så ni får tid att fokusera på det som verkligen är viktigt. 

Med våra tjänster hjälper vi er med allt som krävs för att starta, genomföra och slutföra projekt inom ideell sektor.

 

Vi som jobbar här

Matcha er organisation med rätt kompetens

Tredje Sektorn är ett team av erfarna och engagerade människor med olika kompetenser som vi ständigt utökar. Vi arbetar för att avlasta, komplettera och stötta ideella organisationer, och finns här för att vara en förstärkning och komplettering till er verksamhet.

Vi tror på att samarbeta för att komplettera och stärka våra kunders kansli och verksamheter. Vi anser att organisationer inte ska begränsas av antalet anställda eller resurser, och vi är här för att hjälpa till. Tillsammans kan vi möta sektorns största behov och skapa en bättre framtid för alla.

Joakim Stålåker

Organisationsrådgivare/ VD

Tredje Sektorns VD. Han är en organisationsrådgivare och den som har spetskompetens kopplad till den ideella sektorn. Han tas oftast in i roller som är kopplade till ledning och samordning samt kan gå in och ge avlastning på ledande position. Han jobbar mycket med strategiska frågor samt att skriva ansökningar.
Projektledning
Arrangörskap
Värvning
Försäljning/Marknadsföring

Elin Sunnanängs

Kommunikationsstrateg

Elin är utbildad journalist och kommunikatör. Hon är den som jobbar med det redaktionella arbetet i form av rapporter, ansökningar, intervjuer samt ren och skär materialutveckling. Hennes främsta kompetens är att ta fram och utveckla strukturer som är enkla att arbeta efter.
Journalistik
Projektledning
Strategisk kommunikation
Ansökningar

Celine Sahakian

Illustratör

Celine är vår illustratör och animerare. Utöver det så har hon kompetenser inom grafisk produktion och webbutveckling. Hon jobbar även med Quality Assurance för hemsidor.
Illustration
Grafisk produktion
Animation
Webb

Victoria Ljunghäger

Copywriter/ Webbutvecklare

Vår copywriter och webbutvecklare. Hennes roll är att ta fram texter och materialutveckling men hon jobbar även mycket med projektledning. Hennes kompetens inom webbutveckling och UX gör att hon oftast är den man har kontakt med när det kommer till dessa frågor.
Projektledning
Materialutveckling
Copywriting
Webbutveckling
Webbdesign och UX-design

Caroline Hjelm

Kommunikatör

Caroline är utbildad läkarsekreterare och informationsarkitekt. Hon jobbar främst med skriftliga uppdrag i form av innehåll till hemsidor, social medier och tar hand om övriga kommunikativa insatser. Hennes starka sida är att hon snabbt kan sätta sig in i nya uppgifter och organisationer och producera innehåll som är specifikt anpassat för kunden. Caroline har också erfarenhet av projektledning inom den ideella sektorn.

Projektledning
Materialutveckling
Dokumentera processer
Copywriting

Vill du jobba eller praktisera hos oss?

Vill du rikta dig till den ideella sektorn och erbjuda dina tjänster och punktinsatser?

Arbetar du redan inom det idéburna, eller har du kunskaper och färdigheter som kan behövas inom sektorn? Vill du bli en del av ett nätverk som hjälper ideella organisationer att nå sin fulla potential? I så fall behöver vi dig.  

Kontakta oss för att göra en spontanansökan. 

Vill du jobba eller praktisera hos oss?

Vem söker vi? 

  • De som vill hoppa in och göra punktinsatser. 
  • Kompetens från civilsamhället – exempelvis de som kan hålla föreläsningar, processledningar och utbildningar. 
  • Konsulter och frilansare.