Praktik hos Tredje Sektorn

Gör din praktik hos Tredje Sektorn! 

Visste du att du kan göra din praktik hos oss på Tredje Sektorn? Det kan du! Vi tar in alla möjliga praktikanter från olika folkhögskole-, högskole-, yrkes-, och universitetsutbildningar. 

På Tredje Sektorn kan du få praktisera med en hel del olika saker. Vi är ett företag som vänder oss till den ideella sektorn och civilsamhället. Vår ambition är att kunna vara en helhetslösning och en slags stödfunktion som ideella organisationer kan ta hjälp av.  Främst arbetar vi med områden som organisationsrådgivning, projektutveckling, kommunikation, materialutveckling, grafisk design, webbutveckling, ekonomihantering och finansiering. I vår konsultstab finns skribenter, kommunikatörer, illustratörer, journalister, materialutvecklare och webbutvecklare. 

Som praktikant hos oss kommer du att till stor del själv få bestämma vad det är du vill praktisera inom och lära dig mer om. Du kommer att få en mentor tilldelad dig som du arbetar nära och får mycket stöd ifrån. Du kommer att få prova på olika saker inom ditt område och förhoppningsvis lära dig massor! Tredje Sektorn är ett konsultföretag och vi arbetar alltid på uppdrag från våra kunder, du kommer därför att få lära dig hur det går till att arbeta utifrån en uppdragsbeskrivning från uppstart till slutprodukt.  

Även om Tredje Sektorn är ett agilt företag där alla anställda arbetar hemifrån eller på distans kommer du alltid att vara omgiven av stöttande och välkomnande kollegor. Vi finns aldrig längre än ett telefonsamtal bort. 

Praktiken pågår så länge du själv behöver, och/eller så länge din utbildning kräver det.  

Är du intresserad av att söka praktik hos oss? Varmt välkommen att höra av dig redan idag!