Ny lansering: Kommunikationspaket

Vi i Tredje Sektorn har på senaste tiden märkt av ett allt större behov och en växande efterfrågan på skräddarsydda kommunikationsinsatser hos olika ideella och idéburna organisationer. Då vi alltid strävar efter att vara helhetslösningen för organisationer gav detta oss en tankeställare och vi började fundera.

Efter några veckors brainstorming, diskussioner och samarbete, kom vi fram till något konkret. Ett idéfrö blev till en fullt utvecklad skapelse. Därav kan vi nu med stolthet och stor glädje berätta att Tredje Sektorn har utformat en alldeles, sprillans ny produkt för ideella organisationer att ta del av! Vi kallar denna produkt för Kommunikationspaketet.

Kommunikationspaketet innehåller ett flertal olika möjligheter till kommunikationshjälp åt ideella organisationer. Alla skräddarsydda och anpassade utefter organisationers egna önskemål och budgetar. Detta paket innebär kort och gott att ideella organisationer erbjuds hyra in Tredje Sektorns kommunikatör för att arbeta med deras kommunikation under en (upp till dem själva) bestämd tidsperiod.

Paketet erbjuds i form av punktinsatser till fastpris, paketpris eller i form av löpande kommunikationsinsatser där vår kommunikatör går in och utvecklar er organisations kommunikation. 

Tredje Sektorn specialiserar sig på att arbeta med kommunikation för ideella organisationer. Vi är insatta i hur alla processer inom en ideell organisation går till, hur viktigt exempelvis förankring i målgruppen och den egna organisationen är, samt innehar kompetens om hur vi kan främja synlighet och uppbyggandet av ett starkt samhällsengagemang i syfte att lyfta demokratiska idéer. 

Givetvis för vi gärna en dialog för hur vi skulle kunna utforma och skräddarsy kommunikationshjälpen utefter just er organisation!

Hör av er redan idag om ni känner att detta skulle kunna vara något för er!

Väl mött,

/ Tredje Sektorn