Komma igång!

  • Vill du ta din ideella organisation till en ny nivå? 
  • Göra verklighet av din projektidé? 
  • Hitta finansiärer till ditt projekt och öka dina chanser till att få bidrag och anslag beviljade? 

Vi erbjuder våra tjänster åt både nystartade och redan etablerade organisationer inom den ideella sektorn. Vårt ständigt växande nätverk har bred erfarenhet av att stötta och leda organisationer inom den ideella sektorn. Tredje Sektorn hjälper din organisation nå dit du vill!

En professionell ansökan ökar dina chanser

Vi vet att ansökningar för bidrag och anslag inte alltid blir beviljade och att det kan vara en frustrerande och svår uppgift. Tredje Sektorn har hjälpt många organisationer med att få pengar och nå sina mål. Vi hjälper dig att skriva professionella ansökningar och samlar allt underlag som krävs för att ge dig den absolut bästa chansen till beviljning. Du har oss vid din sida hela vägen. Detta sparar dig tid och ger din organisation en lättsam uppstart med rätt verktyg.

Har du redan ett projekt på gång? 

Vi hjälper också till med redan startade projekt. Saknar du någon att bolla idéer med, eller hade din organisation behövt hjälp med nya projekt?

Många idéburna organisationer har redan en bra grund att stå på, men behöver stöd för att ta sig an nya utmaningar. Fördelarna med organisationsrådgivning är många. Det skapar ökat mod, så att du vågar ta nästa steg. Det du lär dig från Tredje Sektorn kan du sedan också ta med dig i framtida arbete med din ideella verksamhet. 

Vad hjälper vi till med?

Tredje Sektorn hjälper dig med allt ifrån rekryteringsprocesser och introduktioner, till idéutveckling och förbättring av din organisations kommunikation. Vi finns där som en stöttande och utomstående part när det krävs extra engagemang och energi. Vårt mål är alltid att vara en komplett lösning för dig som driver projekt. Detta gör att du kan känna dig säker och fokusera på det som är viktigast. 

Vi guidar dig framåt

Tredje Sektorn hjälper dig att hitta den bästa metoden för dina behov och ger rådgivning på ett effektivt och målfokuserat sätt. Att ha det rätta stödet i eventuella motgångar kan vara direkt avgörande för din organisations utvecklings- och tillväxtprocess. Vi brinner för problemlösning och strävar efter att skapa trygghet och effektiva lösningar för din organisation.

Läs mer om hur det går till när du vill ta del av denna tjänst i vår steg-för-steg (länk) guide.

Kontakta oss om du är intresserad av denna tjänst, eller om du är nyfiken och vill ställa frågor!