Genomföra!

Vill du komma i kontakt med en föreläsare eller grafisk designer? Kanske letar du efter någon som kan leda en workshop? Behöver din organisation skriva rapporter, eller ta fram broschyrer och logotyper?

Då kan Tredje Sektorn se till att du kommer i kontakt med rätt människor. 

Du får full tillgång till vårt växande nätverk

Få den bästa hjälpen för dina projekt och ta del av vårt nätverk. Vi arbetar alltid för att komma i kontakt med kompetenta nyckelpersoner och vårt mål är att vara en komplett lösning för ideella organisationer. Känn dig trygg med våra resurser. I denna tjänst fokuserar vi på att ge din förening det som krävs för att genomföra och driva olika typer av projekt. Vi finns med i hela processen – från början till slut. Här går vi in och skapar en kontaktväg mellan din organisation och den nyckelperson som behövs.

Vi hjälper din organisation med bland annat:

  • Grafisk design: allt från logotyper och broschyrer, till design åt din hemsida och illustrationer
  • Korrekturläsning
  • Filmproduktion
  • Framtagning av texter
  • Föreläsningar
  • Utbildningar
  • Hemsidor
  • Utveckling och framtagning av material

Nystartad? Då är chansen stor att du behöver grafisk design

Behovet av grafisk design är ofta stort i början, när ett projekt precis har kommit igång. Tredje sektorn har direkt tillgång till Idé till design, en grafisk designer som finns in-house. Idé till design erbjuder grafisk design av hög kvalitet och vänder sig främst till den ideella sektorn. Här kan du få hjälp med allt inom formgivning och design – både digitalt material och tryckta produkter.

Klicka här (länk) för att läsa mer om vår grafiska designer Idé till design!

Vi matchar dig med rätt kompetens

Tredje Sektorn fokuserar på punktinsatser efter dina behov och din budget. När du kräver kunskap som inte finns inom din organisation, strävar vi efter att skapa en kontaktväg. Med vår hjälp behöver du inte lägga ner värdefull tid på att hitta den kompetens som krävs – det gör vi. Du ökar din effektivitet och kan därmed slutföra projekt på kortare tid, med hjälp av rätt personer. 

Känn trygghet och spara tid

Vi på Tredje Sektorn gör det enkelt för dig att spara tid och energi. Du kan lugnt lägga över sökandet av rätt kunskap på våra axlar och känna dig trygg i att dina projekt blir verklighet. 

Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om hur det fungerar!