Flygande reporter – vad är det?

Har ni i er organisation ibland något större evenemang, aktivitet, möte eller annat som ni önskade blev lite uppmärksammat? Om inte i lokalmedia så åtminstone i era egna kommunikationskanaler som exempelvis sociala medier? Det vore kanske kul att bara få det dokumenterat på ett proffsigt sätt? I så fall kan vi hjälpa er! 

Tredje Sektorn erbjuder sina kunder en tjänst som vi kallar för flygande reporter. Det innebär att vi har en person som kan hyras in för att rapportera eller dokumentera åt våra kunder på deras större evenemang. Personen i fråga är en utbildad multijournalist och tidigare har arbetat för flera större mediahus och tidningar. Hon har erfarenhet av både skrivande journalistik, tv och radio. 

Att ta del av denna tjänst innebär: 

  • Att vår flygande reporter åker ut till ert evenemang och utför vanligt journalistarbete, det vill säga dokumenterar, intervjuar, fotar och filmar om så önskas. 
  • Därefter skriver vår flygande reporter ihop en artikel, ett pressmeddelande, ett personporträtt eller kanske en debattartikel av det material som inhämtas, beroende på vad ni önskar. 
  • Ni får också givetvis bilderna och de eventuella filmklippen som har tagits skickade till er. Allt färdigredigerat och klart för användning. 
  • Vår flygande reporter kan också ta fram innehåll till era sociala medier och/eller hemsida. 

Som framgår av den ovanstående listan är tjänsten väldigt flexibel och anpassningsbar. Ni får till stor del själva välja hur ni vill utforma den. En erfaren journalist och reporter finns tillgänglig för er, hur och vad ni vill att denna ska leverera för material till er bestämmer ni.  

Vår flygande reporter finns som regel tillgänglig på timme/heldag, men vid större evenemang kan vi anpassa så att vår reporter kan vara på plats flera dagar om så önskas. 

Hör av er så kommer vi fram till ett upplägg som passar oss båda!