Lediga Tjänster

Är du en social person som får saker att hända? Vill du resa landet runt och stötta arbetet med ideella organisationer för barn och unga? Då vill vi ha dig!

Tredje Sektorn växer och nu letar vi efter en driven projektledare som kan stötta en av våra samarbetspartners. Vi arbetar med att hjälpa ideella organisationer utifrån deras efterfrågan, oavsett om det handlar om finansiering, kommunikation eller dokumentation.

Arbetsuppgifter 

I rollen som projektledare arbetar du med att ge stöd och hjälp till olika föreningar och organisationer, men även med att stärka föreningar och värva medlemmar för hela organisationen. Arbetet är mycket varierande och du behöver kunna ha många bollar i luften.

Kvalifikationer 

Det är viktigt att du är självständig och snabbt kan sätta dig in i Tredje Sektorns och vår kunds verksamhet. Vi söker dig som kan utveckla vår kunds verksamhet för barn och unga. Du bör vara initiativtagande och gilla att ha många kontaktytor. Vi tror att du är utåtriktad och duktig på att engagera, peppa och motivera andra. Du sätter saker i rörelse, är kommunikativ och gillar att jobba med människor.

För att passa i rollen bör du ha erfarenhet av att samordna och planera olika typer av aktiviteter. Vi ser gärna att du har arbetat med projektledning eller inom den idéburna sektorn.

Information om tjänsten 

Tjänsten är på distans och utgår från Stockholm, men innefattar många resor runt om i landet. Detta är en projektanställning på 4 månader. Rekrytering pågår löpande, så ansök redan idag!

Maila din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk (viktigt) till joakim.stalaker@tredjesektorn.se. Märk mejlet med: Utåtriktat projektledare

Vi ser fram emot din ansökan!

www.tredjesektorn.se

Är du bra på kommunikation och projektsamordning? Vill du jobba med en organisation inom den ideella sektorn? Tredje sektorn söker nu en projektkoordinator som kan arbeta med implementering av en ny grafisk profil samt koordinera framtagande av nytt grafiskt material åt vår kund. Du kommer inte vara den som utför något av de grafiska arbetet. 

Projektet är en visstidsanställning på cirka tre månader.

Arbetsuppgifter

Vi söker en projektkoordinator som ska ansvara för processerna kring att ta fram ett nytt och fräscht grafiskt material åt vår kund. Materialet ska utformas i enlighet med en befintlig grafisk profil och din uppgift blir bland annat att gå igenom kundens gamla material och att, i dialog med kunden, komma fram till hur det nya materialet ska utformas. I dina uppgifter ingår även att se till att illustratören och grafisk formgivare som ska utforma materialet har koll på vad som ska göras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är bra på att koordinera olika processer och att kommunicera med samtliga parter som är en del av projektet. Det är viktigt att du kan undersöka och förstå kundens behov och att du kan kommunicera detta vidare. Du behöver dessutom ha förmågan att effektivt organisera och prioritera i arbetet, så att alla processer blir färdiga i tid. Du pratar flytande svenska och det är även meriterande om du kan prata obehindrat på engelska. 

Information om tjänsten

Plats: Stockholm

Anställningsform: Visstid ca 3 månader

Omfattning: 100 %

Antal tjänster: 1

Tillträde: Omgående

Ansökan

Skicka ett personligt brev och CV och löneanspråk (Viktigt)

till joakim.stalaker@tredjesektorn.se

Märk mejlet med: Projektledare för implementering av grafisk profil.