Kommunikationsdagar

Målgrupp

Vår målgrupp för denna tjänst är ideella organisationer som upplever utmaningar med sin kommunikation. Det kan exempelvis vara svårigheter på grund av begränsade resurser, personalbrist eller behov av experthjälp. Kommunikationsdagarna är utformade för att ge er den hjälp ni behöver för att säkerställa att ni syns och hörs.

Vad är Kommunikationsdagarna?

Kommunikationsdagarna är en tjänst som Tredje Sektorn har tagit fram för att erbjuda ideella organisationer avlastning och stöd i sin kommunikationshantering. Vi vet att kommunikation är en viktig del av en organisation, men för många ideella organisationer kan det vara utmanande att hinna med alla kommunikativa insatser som behöver göras. Därför har vi skapat en skräddarsydd tjänst som stöttar och avlastar organisationer med deras kommunikationsbehov.

Kommunikationsinsatser som ingår

Under våra Kommunikationsdagar får ni avlastning och hjälp med de kommunikativa insatser som ni önskar. Vi kan hjälpa er med allt från att ta fram strategier och innehåll till sociala medier, skriva artiklar, göra ändringar på er hemsida, skriva styrdokument, ta fram kommunikationsplaner, stötta i utförandet av era kommunikativa insatser, sköta nyhetsbrev och andra informationsutskick eller ta fram handlingar inför ett årsmöte. Vi kan även hjälpa er att ta fram en publiceringsplan och strategi för sociala medier samt ta fram råmaterial till inlägg för sociala medier och hjälpa till att schemalägga inlägg. Innan dagen avslutas planerar vi in nästa kommunikationsdag för en kontinuerlig och smidig process. Så fortgår tjänsten tills ni själva väljer att avsluta den.

Flexibilitet och fördelar

Vi förstår att varje organisation har sina egna unika behov, vilket är varför vi erbjuder 100% flexibilitet med tjänsten. Ni väljer vilka delar av tjänsten som ni önskar ta del av, och vi anpassar oss efter era specifika behov och önskemål. Genom att ta del av Kommunikationsdagarna får ni experthjälp med er organisationskommunikation – utan att det behöver kosta er skjortan. Det ger er möjlighet att själva bestämma hur mycket, eller hur lite, avlastning ni vill ha. Genom att ta in vår kommunikationsstrateg eller kommunikatör förbättrar ni er kommunikation överlag, ökar er synlighet och chanserna till att uppnå era mål.

Prissättning

Den första kommunikationsdagen debiteras på timme (650 kr/timme exklusive moms). Om ni bestämmer er för att ta del av denna tjänst löpande, med minst en kommunikationsdag per månad, rabatteras priset till 550 kr/timme. Det innebär att ni kan få hjälp med er kommunikation till en mycket konkurrenskraftig kostnad. Ni kan välja att använda tjänsten en eller flera gånger per månad beroende på era behov. Vi strävar efter att erbjuda den flexibilitet som passar er bäst, så att ni kan fokusera på att vara ideella.

Kontaktuppgifter

Är ni intresserade av att ta del av Tredje Sektorns Kommunikationsdag? Välkommen att kontakta oss på kontakt@tredjesektorn.se eller på telefonnummer: 072 – 300 17 27. För personlig kontakt, vänligen maila elin.sunnanangs@tredjesektorn.se så återkommer vi till er så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er att förbättra er organisationskommunikation.